Výrobca rybích kolagénových peptidov

Video demonštrácia rozpustnosti rybieho kolagénového peptidu

Výrobca rybieho kolagénu chápe, že prášok z rybieho kolagénu je výživovou zložkou, ktorá si získava čoraz väčšiu obľubu v produktoch doplnkov výživy pre krásu pokožky a zdravie kĺbov.

Dnes, ako výrobca rybieho kolagénu so sídlom v Číne, We Beyond Biopharma predstaví, ako zistiť kvalitu rybieho kolagénu a aká je kľúčová kvalita prášku rybieho kolagénu.

Komplexný návod, ako skontrolovať kvalitu rybieho kolagénu, poskytneme v nasledujúcich článkoch:

● Čo je to rybí kolagén?
● Kľúčové vlastnosti rybieho kolagénu
● Ako skontrolovať vôňu, chuť a rozpustnosť rybieho kolagénu
● Aplikácia rybieho kolagénu

1. Čo je rybí kolagén?
Fish Collagen powder je proteínový prášok extrahovaný z rybích šupín procesom enzymatickej hydrolýzy.Výrobca rybieho kolagénu môže na výrobu rybieho kolagénu použiť rybie šupiny aj rybie šupiny.Fish Collagen je proteínový prášok bez zápachu s bielou farbou v jemných časticiach, zvyčajne s molekulovou hmotnosťou okolo 1500 Daltonov.Je schopný rozpustiť sa vo vode.
Rybí kolagénový prášok sa skladá z reťazcov aminokyselín a poskytuje výhody pre ľudskú kožu a kosti.

2. Kľúčové znaky rybieho kolagénu
Ako výrobca rybieho kolagénu chápeme, že kvalita rybieho kolagénu je pre produkty našich zákazníkov veľmi dôležitá.Veríme, že nižšie uvedené štyri kľúčové znaky sú najdôležitejšie indexy kvality prémiového rybieho kolagénu.

2.1 Farba rybieho kolagénového prášku: Snehobiela farba
Vysoko kvalitný rybí kolagénový prášok vyrobený Premium Fish Collagen Manufacturer má zvyčajne skôr snehovo bielu ako žltkastú farbu.Farba prášku rybieho kolagénu rozhodne alebo ovplyvní farbu hotových produktov.Rybí kolagénový prášok sa zvyčajne vyrába do kolagénových pevných nápojov v prášku alebo perorálneho tekutého roztoku.Snehovo biela farba prášku rybieho kolagénu spôsobí, že hotové tuhé nápoje v prášku budú pre spotrebiteľov príjemné.Výrobca rybieho kolagénu potrebuje špičkovú technológiu na čistenie a odstránenie farby rybích šupín, aby získal dobre vyzerajúcu farbu rybieho kolagénu.

2.2 Vôňa rybieho kolagénového prášku: Bez zápachu
Rybí kolagénový prášok dobrej kvality je zvyčajne úplne bez zápachu, pretože zápach surovín je odstránený dobre navrhnutým výrobným procesom od výrobcu rybieho kolagénu.

2.3 Chuť rybieho kolagénového prášku: Neutrálna chuť
Rybí kolagén Prášok s kvalitou Premium má neutrálnu chuť bez kyslej chuti.Rybí kolagénový prášok sa skladá z troch dlhých reťazcov aminokyselín.Počas výrobného procesu používa výrobca rybieho kolagénu tento enzým na strihanie dlhých reťazcov aminokyselín.Ak sa reťazce aminokyselín rozrežú na určité krátke reťazce, rybí kolagén bude chutiť kyslo.Je dôležité, aby výrobca rybieho kolagénu používal počas výrobného procesu presné množstvo enzýmu na kontrolu chuti rybieho kolagénu.

2.4 Rozpustnosť prášku rybieho kolagénu vo vode
Ako výrobca rybieho kolagénu si myslíme, že rozpustnosť je jedným z najdôležitejších znakov prášku rybieho kolagénu.Okamžitá rozpustnosť sa považuje za dobrú vlastnosť prášku z rybieho kolagénu prémiovej kvality, pretože prášok z rybieho kolagénu sa široko používa v práškových produktoch pevných nápojov alebo perorálnych tekutých produktoch, ktoré vyžadujú dobrú rozpustnosť počas výrobného procesu.

Ako výrobca rybieho kolagénu využívame spoločnosť Beyond Biopharma pokročilú metódu priameho sušenia rozprašovaním na zlepšenie tekutosti a rozpustnosti nášho prášku z rybieho kolagénu.Náš rybí kolagénový prášok sa dokáže rýchlo rozpustiť aj v studenej vode.

3. Ako skontrolovať farbu, vôňu, chuť a rozpustnosť rybieho kolagénu?
Výrobca Fish Collagen vyvinul postup na ochutnanie kvality rybieho kolagénu v prášku.Farbu a farbu rybieho kolagénu je možné kontrolovať senzoricky.Vyberte vzorku približne 10-gramového prášku z rybieho kolagénu, položte ho na biely papier formátu A4, skontrolujte farbu a vôňu voľným okom a nosom.Dajte si do úst približne 1–2 gramy prášku z rybieho kolagénu, aby ste pocítili, či má kyslú chuť.Kvalitný rybí kolagén je zvyčajne neutrálnej chuti bez kyslej chuti.

Postup testovania rozpustnosti rybieho kolagénového prášku je uvedený nižšie:
1. Hmotnosť 5 gramov kolagénového prášku
2. Pripravte si priehľadný pohár s 95 ml studenej vody
3. Vložte kolagénový prášok do vody, počkajte a uvidíte, ako sa prášok rozpúšťa.

Ak sa práškový rybí kolagén rýchlo a úplne rozpustí vo vode, znamená to, že je vhodný na aplikáciu do tuhých nápojov v prášku, ktoré vyžadujú okamžitú rozpustnosť.Výrobca rybieho kolagénu sa zvyčajne snaží čo najlepšie zlepšiť rozpustnosť.

4. Aplikácia rybieho kolagénu
Rybí kolagén má široké využitie pri výrobe potravín a doplnkov stravy či kozmetických produktov, ktoré sú určené pre krásu pokožky a funkciu vlasov.Hotová dávková forma prášku z rybieho kolagénu zahŕňa tuhé nápoje v prášku, perorálny roztok, masky atď.


Čas odoslania: 18. apríla 2022